Bespaar tijd en laat je ramen wassen

 • admin
 • 03/04/2017
 • De meeste huishoudens laten de ramen op de tweede verdieping zitten wanneer het aankomt op het wassen van de ramen. Niet iedereen heeft zin om de steigers op te duiken en de ramen te wassen. Toch zal het eens in de zoveel tijd moeten gebeuren wil je de ramen goed onderhouden. Wanneer je zelf geen tijd hebt om de ramen op de tweede verdieping te wassen kun je ervoor kiezen om een glazenwasser in te huren. In dit artikel vertellen we jou meer over de voordelen van een glazenwasser en hoe hoog de kosten zullen zijn.

  De voordelen van een glazenwasser

  Natuurlijk zitten er een aantal grote voordelen aan het inhuren van een glazenwasser. Ten eerste hoef je de ramen zelf niet meer te wassen en dat bespaart flink veel tijd. Daarnaast heeft de glazenwasser gereedschap die jij niet hebt, waardoor het de ramen op een professionele manier kan wassen zonder iemand in gevaar te brengen. De meeste mensen hebben geen zin om de ramen op de tweede verdieping te wassen, omdat het veel tijd kost en daarnaast is het lang niet altijd even veilig om dit te doen.

  De kosten die een glazenwasser in rekening breng

  De hoogte van de rekening die op de deurmat beland, hangt af van de hoogte van de arbeidsuren en het aantal arbeidsuren dat de glazenwasser nodig heeft om jouw ramen schoon te kunnen krijgen. Daarnaast hangen de kosten ook af van voorrijkosten. Wanneer de glazenwasser een eindje moet rijden betaal je uiteraard een hogere prijs dan wanneer de glazenwasser in hetzelfde dorpje / stad woont. Woon je in de buurt van Friesland? Dan kun je altijd glazenwasser Friesland laten langs komen.