Dé specialist in vloercoating

 • admin
 • 08/06/2016
 • Wil je een garage, magazijn of andere bedrijfsruimte voorzien van een krachtige vloercoating, ga dan naar Vloercoating.net. Je vindt op deze site alle benodigde informatie over het plaatsen van een vloercoating op je betonvloer. In veel bedrijven is het nodig dat de ondergrond erg solide is: het moet tegen een stootje kunnen, want er wordt vaak veel kracht op uitgeoefend. Tegelijkertijd wil je dat de vloer bestendig is tegen vloeistoffen en chemicaliën. Met de waterdichte vloercoatings van Vloercoating.net heb je dat gemakkelijk voor elkaar. Blader door de site en je krijgt vanzelf een goed beeld van wat Vloercoating.net voor jou kan betekenen.

  Geschikt voor iedere toepassing

  Er zijn diverse toepassingen van vloercoatings te bedenken. Om je een idee te geven van waarvoor vloercoatings te gebruiken zijn, geven we je hier een overzicht. Vloercoatings worden het meest gebruikt voor bedrijven of magazijnen waar een betonvloer ligt. Deze harde beschermlaag zorgt er namelijk voor dat de betonnen vloer extra lang meegaat. Het zorgt ervoor dat vloeistoffen niet het beton in trekken en bovendien wordt de vloer meer slijtagebestendig. De antislip kwaliteiten van de coating maken het ook uitstekend geschikt voor parkeergarages en andere plekken waar veel met voertuigen gereden wordt.

  Op maat gemaakt voor jou

  Kies je voor een vloercoating van Vloercoating.net, dan kun je niet alleen rekenen op een op maat gemaakt product, maar ook op een op maat gemaakte aanpak. Door een offerte aan te vragen kun je eerst voor jezelf achterhalen wat je in een vloercoating zoekt. De specialisten van Vloercoating.net zullen je daarna bijstaan in het uitkiezen van de perfecte coating en natuurlijk het aanbrengen. Doordat je kunt kiezen voor diverse kleuren is de vloercoating geschikt voor ieder bedrijf. Kijk ook eens rond op de inspiratie pagina van Vloercoating.net. Zo krijg je een goed beeld van de kwalitatieve producten die door het bedrijf geleverd worden.