Een gietvloer in huis halen

 • admin
 • 24/02/2016
 • Overweegt u om een nieuwe vloer in huis te halen maar weet u nog niet precies wat u moet kiezen? We raden u aan om ook de gietvloer in uw overwegingen mee te nemen. Het voornaamste argument is dat u een goede keus voor de lange termijn maakt als u kiest voor een gegoten vloer, deze varianten zijn namelijk keihard en gaan daardoor ook vele tientallen jaren mee, het onderhoud is bovendien niet veel werk waardoor u gietvloer met een beetje schoonmaken vele decennia lang kan mee gaan. Daarbij komen nog meer voordelen, zo zijn de vloeren ook ideaal om te combineren met verwarming, de vloercoating wordt er dan gewoon overheen gegoten.

  Een goede keuze voor de lange termijn

  De meeste mensen die kiezen voor een gietvloer of een epoxyvloer (voor bedrijfsruimtes) doen dat vanwege de lange levensduur, soms wel tientallen jaren. Vergelijk dit maar eens met een traditionele houten vloer of parket en bereken de gemiddelde prijzen per jaar.

  Eenvoudig in het onderhoud

  Zoals genoemd hoeft u niet veel tijd in het onderhoud te steken, als u de vloer maar regelmatig schoonmaak met een stofzuiger en een dweil, daarna glanst deze weer als nieuw.

  Te combineren met vloerverwarming

  Een ander bijkomend voordeel is dat een gegoten vloer ideaal is om te combineren met verwarming, de vloerbare substantie kan simpelweg over de verwarmingsbuizen heen gegoten worden en uw krijgt toch een gelijke vloer.

  Vraag advies aan

  Heeft u interesse maar weet u niet zeker of een vloerkleed voor u een goede keus zou zijn? Laat u dan eens adviseren door een echte specialist zoals Gietvloer Brugge bijvoorbeeld, ook in ons eigen lang zijn er voldoende specialisten te vinden. In Amsterdam is er ook een gietvloer showroom die u kunt bezoeken.

   

  art5