Een kleed over uw vloer

 • admin
 • 24/02/2016
 • Het aanbrengen van een zacht kleed over de vloer is voor veel mensen dé manier om een woonkamer helemaal af te maken, vaak wordt hier dan ook als laatst naar gezocht, last but nor least!

  Volop keuze online

  Waar je vroeger nog tientallen kilometers moest afleggen om een vloerkleed of tapijt te bemachtigen, kan je tegenwoordig beter je geluk online beproeven. Op het wereldwijde web zijn er veel webwinkels te vinden waar de keuze werkelijk ongekend is, bekijk bijvoorbeeld eens de hoogpolige vloerkleden die bekend staan om de zachtheid.

  Laat u adviseren

  Of u een vloerkleed kunt gebruiken kunt u natuurlijk bij een betreffende winkel zelf vragen maar vaak krijgt u daar niet een onafhankelijk advies, u kunt het daarom ook navragen bij het bedrijf waar u de vloer heeft aangeschaft. Een specialist zoals Gietvloer Den Haag zal u er graag bij helpen. Dan weet u gelijke ven waar u rekening mee moet houden als u op zoekt gaat naar een passen kleed.

  Combineer het

  Als u een vloerbedekking heeft dan gaat u er meestal geen vloerkleed over heen leggen, die is al zacht genoeg, dit wordt juist wel vaak gedaan als er een erg stevige vloer is zoals een epoxyvloer of een gietvloer bijvoorbeeld, ook bij vloercoatings wordt het toegepast. Een kleed is ideaal voor deze vloeren vanwege de hardheid, als je kinderen op de vloer hebt spelen is het helemaal een must have, de vloeren zijn namelijk er hard maar dat is niet fijn als je er op valt, lost dit op met een zacht kleed.

  art5