Gietvloer zelf aanleggen

 • admin
 • 11/04/2016
 • Een nieuwe vloer aanleggen daar moet u in de meeste gevallen een specialistisch bedrijf voor inschakelen. Met een gietvloer is het echter ook mogelijk om het zelf te doen, en dit is niet het enige voordeel waar we u graag wat meer over vertellen. Met een gietvloer is het namelijk ook mogelijk om compleet maatwerk af te leveren, dit komt omdat u zelf kunt bepalen hoe de buitenkant er uit komt te zien.

  De mogelijkheden

  Met een gegoten vloer heeft u ongekende mogelijkheden. U kunt zelf de kleur bepalen en ook zelf bepalen hoe dik de vloer ongeveer wordt, dit is uiteraard weer van invloed op de prijs. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de vloer dus zelf aan te brengen. U kunt de gietvloer spullen aanschaffen en ook het juiste gereedschap in huis halen. Daarmee bent u in een aantal dagen klaar met het aanleggen van uw nieuwe vloer!

  Zelf de uitstraling bepalen

  Het bepalen van de look van uw nieuwe vloer is niet zo eenvoudig als u wellicht zou denken. Er is namelijk zo veel keuze, u kunt kiezen voor strepen, patronen en  eventueel ook nog voor een afbeelding in de vloer, dit is leuk als u een bedrijf of een winkel heeft.

  Genieten van alle voordelen

  Wanneer u eenmaal gereed bent met het maken van de vloer dan kunt u deze afwerken met een mooie kleuren. Even wachten en uw vloer wordt vanzelf droog. Daarna kunt u beginnen met het inrichten van uw hele ruimte. Bezoek een showroom van een specialist zoals Gietvloer Dordrecht en laat u verassen door de mogelijkheden!