Overkapping

 • admin
 • 13/09/2017
 • Bouwservice Megens heeft onlangs een schuur geplaatst in combinatie met een ruime overkapping waarbij er rekening is gehouden met comfort. De overkapping bestaat uit een loungeset die van steigerhout is gemaakt. Deze loungeset is een geheel met een hoek zodat je extra ruimte bespaard. Ook hebben we de tafel gemaakt en de kast die voor extra opbergruimte zorgt.

   

  De schuur is zo gemaakt dat er 2 klapdeuren in zijn verwerkt die beide open kunnen, zo kan de jklant grotere dingen er in plaatsen zoals zijn motor. Het geheel is gemaakt van speciaal hout dat we in Duitsland hebben aangeschaft. Dit hout is erg sterk en volledig vocht bestendig waardoor je de komende tijd gen last hebt delen die kunnen rotten. Het geheel staat natuurlijk buiten waardoor het onderhevig is aan veel regen en wind. De oude schuur hebben we goed afgevoerd.

   

  De overkapping heeft nu veel binding met de tuin en omdat er gras is gelegd kan je met je blote voeten naar binnen lopen. De tuin hebben we uitbesteed aan een kwekerij hier uit de buurt. Zij hebben het gras gelegd, de bomen geleverd en de planten gepland. Ze hebben een ruim aanbod aan bomen www.royalhedge.nl/bomen-kopen is de link mocht je zelf ook bomen willen kopen.

   

  De schuur is afgeleverd en de mensen hebben al hun eerste avond in de tuin gezeten. Erg leuk om te horen dat het ze zo goed is bevallen. Wat is nu een goede overkapping? Zorg ervoor dat je een landelijke uitstraling behoudt. Het hout hoeft dus niet altijd geschilderd te worden. Doe je dat wel, zorg dan voor een neutrale kleur zoals zwart of wit.  Ook is het belangrijk dat de banken de tuin in wijzen zodat wanneer je in de overkapping zit je de tuin in kan kijken. Zo heb je in de avond een heerlijke zomeravond en kan je optimaal genieten.