Renoveren of nieuw bouwen?

 • admin
 • 27/02/2016
 • Deze vraag stellen veel ondernemers. De bedrijfspanden zijn na een aantal jaren niet meer zo Vaak is een bedrijfspand na een aantal jaren aan vervanging toe. Het is dan niet altijd nodig om het hele gebouw te vervangen voor een nieuw gebouw. Bij panden die altijd goed onderhouden zijn volstaat vaak een renovatie. Om deze beslissing makkelijker te kunnen maken kun je ook een bouwkundige keuring laten uitvoeren.

  Renoveren levert wat op!
  Het afbreken van uw huidige pand en het bouwen van een geheel nieuw bedrijfspand is duur. Renoveren kost natuurlijk ook geld, maar je kunt er ook heel wat voordelen mee doen! Wanneer u kiest voor een renovatie die bijdraagt aan energiezuinigheid, mag u namelijk kosten aftrekking via die EIA (de Energie Investeringsaftrek). Het percentage dat u mag aftrekken van de fiscale winst is zelfs 41,5%! Zo wordt duurzaam ondernemen wel erg aantrekkelijk gemaakt!

  Bouwen met Easy Construct
  Een renovatie mag niet te veel tijd kosten. U wilt immers de werkzaamheden niet te lang stil laten liggen. Wanneer u kiest voor snel en duurzaam renoveren kunt u het beste denken aan renoveren met staal, en dan met name het Easy Construct Systeem. Dit systeem bouwt met koudgewalst staal en maakt daarbij gebruik van minder staal in gewicht. Maar bouwen met staal heeft meer voordelen. Zo is het eenvoudig te recyclen en daardoor niet slecht voor het milieu. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met dit systeem is De Staalbouwers.

  Kiest u voor renovatie?
  Enthousiast geworden voor een renovatie in plaats van nieuwbouw? Neem dan gerust eens contact op met de experts van De Staalbouwers. Zij hebben ervaring in het renoveren van de meest uiteenlopende gebouwen. Of het nu gaat om een stal of een magazijn, een loods of een hal, niets is te gek. Op de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u ook zelf contact opnemen voor een passend advies. Toch liever nieuwbouw? Ook dan staan De Staalbouwers graag voor u klaar!