Je mooie halssnoer, een duur horloge, de spullen in je kluis, je laptop, de sleutels van je auto, of gewoon cash geld, je hebt meer waarde in huis dan je denkt. En waarde trekt eksters aan. Eksters die zich niets aantrekken van barrières of sloten, van andermans spullen of belemmeringen. Eens gepasseerd blijf je achter met een leegte, een hele rompslomp van politie en verzekeringen, en met vragen. Leuk is anders, toch?
Maar er bestaan oplossingen voor. Beveiligen, sensoren, toeters, bellen. En je spullen zijn veilig. Één van de gemakkelijkste zaken om je beveiliging op te starten, is het plaatsen van camera’s. Een klein cameraatje op de juiste plek en je kan op z’n minst zien wie of wat er in je huisje gepasseerd is.
Handig aan die camera’s tegenwoordig? Je vindt ze in heel wat gedaantes. Sommigen kunnen zelfs de nachten aan. Maar vooral: sinds de overstap op IP-camera’s en de kwaliteitsinjectie wat betreft de megapixels, heb je van overal ter wereld, op elk moment helder beeld van wat er in jouw huis gebeurt. Veel geruster kan je jouw gemoed niet krijgen. Hoewel, doe het niet zelf, maar ga in zee met experts, zo haal je het maximale uit je camerabewaking. Gwsecurity.be is zo’n groep experten, en ze bieden ook ruimere mogelijkheden dan enkel de camera’s.
Je kan camera’s uiteraard ook buiten je eigen huis gebruiken uiteraard. Steden en gemeenten weten dat ondertussen, verschillende bedrijven ook. Maar nog niet allemaal. Ze hebben nochtans hun nut al bewezen. Ideaal dus om ook in industriële of kantooromgevingen in’t oog te houden.
En wat te denken van bouwwerven, vrij toegankelijk en een bouwmaterialenhemel. Ook daar kunnen bewakingscamera’s een extra oogje in ‘t zeil houden. Het overwegen waard dus