Trap renoveren of nieuwe trap?

 • admin
 • 21/11/2016
 • Is je trap versleten of eigenlijk aan vervanging toe dan kun je jouw trap laten renoveren. Voor iedereen in de provincie Noord-Holland is er een specialist in traprenovatie in Haarlem. Zij helpen je bij het renoveren van je trap of maken een geheel nieuwe gesloten trap. Dankzij het grote assortiment bestaande uit vele soorten hout kun je jouw trap ook een hele andere uitstraling geven zonder dat deze eruit gesloopt moet worden. Zo hoef je dus niet een hele nieuwe trap te nemen maar lijkt je trap wel gloednieuw.

  Je trap snel als nieuw
  Bij traprenovatie denk je misschien niet meteen aan het feit dat je materialen kunt uitzoeken terwijl dat wel het geval is. Meestal maken ze bij traprenovaties gebruik van overzettreden. Deze treden worden over je bestaande treden gezet. Je kunt zelf kiezen welk materiaal je wilt als overzettreden. Op die manier kun je meteen een hele nieuwe look aan je trap geven. Welk materiaal het meest geschikt is, is afhankelijke van je persoonlijke smaak en overige wensen. Bij overige wensen kun je bijvoorbeeld denken aan het gemak of onderhoud van het materiaal. Goede specialisten die trappen renoveren zoals de specialist in traprenovatie in Haarlem hebben een breed assortiment aan materialen en mogelijkheden.

  Materialen voor je traptreden
  Wil je andere traptreden dan kun je kiezen uit de volgende materialen:
  PVC: PVC is erg sterk materiaal dat ervoor zorgt dat je trap minder snel slijt, makkelijk is schoon te houden en daarnaast dempt PVC geluid. Je kunt PVC in vele verschillende stijlen bestellen.
  – Laminaat: Laminaat wordt tegenwoordig niet alleen maar voor vloeren gebruikt, maar ook voor traptreden. Doordat het op verschillende manier bedrukt kan worden kun je elke houtsoort imiteren.
  – Massief hout
  – Linoleum combi: hygiënisch en antibacterieel materiaal dat bovendien geluiddempend is.
  – Kurk combi: geeft een goede thermische isolatie, is geluiddempend en trekt bijna geen stof aan.