Goedkope werkschoenen

 • admin
 • 17/11/2016
 • Bent u een beginnende werker of wilt u gewoon niet te veel geld uitgeven aan werkschoenen? Geen zorgen er zijn namelijk genoeg goedkope werkschoenen. Het mooie is, is dat deze werkschoenen ook nog eens een S3 normering hebben. Een S3 normering wil zeggen dat er een veiligheidsneus en een veiligheidszool in zit en de schoen waterdicht of waterafstotend is. Hierdoor is zijn de meeste goedkope werkschoenen te gebruiken voor bijna alle werkzaamheden en dit maakt de schoen het meest populair. De goedkope werkschoenen hebben gewoon basic kleuren, er zit nog wel verschil in de hoogtes en materialen van de goedkope werkschoenen. De populairste goedkope werkschoenen zijn:

  • GEVAVI GS12 GOEDKOPE WERKSCHOENEN
  • GEVAVI GS01 WERKSCHOENEN
  • WERKSCHOEN / VEILIGHEIDSSCHOEN GOEDKOOP HOOG S3

  Al deze schoenen zijn uniseks schoenen, dit betekend dat ze zowel te dragen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Dat het uniseks schoenen zijn is te zien aan de kleuren die gebruikt zijn en dat de schoenen beschikbaar zijn vanaf maat 36, kijk toch altijd even in de productspecificaties of de schoen daadwerkelijk uniseks is.

  Uniform werkschoenen

  Naast de basic goedkope werkschoenen zijn er ook de uniform werkschoenen. Deze werkschoenen zien er wat chiquer uit en kosten ook iets meer. De uniform werkschoenen zijn bedoeld voor werkzaamheden waarbij u een mooi uniform aan heeft en uw schoenen er ook degelijk uit moeten zien. Niet alleen ziet u er zo goed uit tijdens werk maar kunt u de schoenen ook aan doen naast werk. Niemand zal door hebben dat u werkschoenen aan heeft, zo slaat u twee vliegen in één klap. Dat de schoenen mooi zijn betekend niet dat ze niet de zelfde veiligheid bieden, in tegen deel sommige uniform schoenen beschikken zelfs over een S3 normering en allemaal hebben ze een veiligheidsneus. De meeste van deze uniform schoenen hebben een wat hogere achterkant en beschermen daardoor goed uw hiel.