Zoveel keuze in vloeren

 • admin
 • 30/05/2016
 • Gietvloeren komen in allerlei soorten en maten. Je kunt ze eigenlijk zo gek niet bedenken qua kleur zelfs. Je kent vast wel de gymzalen van scholen waar al die felle lijnen door heen lopen? Dat zijn ook gietvloeren. Maar felle kleuren of strakke printjes dat is natuurlijk niet voor iedereen weg gelegd. Misschien wil je wel iets straks en stoers. Iets wat een beetje kil is maar tegelijkertijd ook rustgevend en uitnodigt om iets nieuws te denken. Dan is een cementgebonden gietvloer misschien wel iets voor jou. Dat zijn namelijk gietvloeren die een bepaalde golf erin hebben zitten, wat komt door het cement.

   

  Hoogstaand cement

  Cementgebonden gietvloeren ogen dus ruw en industrieel maar ook zeker vrij en kunstzinnig. Als je zeker weet dat zoiets is wat bij je past, dan zou je ervoor moeten gaan. Daarentegen vraagt een cementgebonden gietvloer wel om het nodige voorwerk. Dus als je ervoor gaat, wees dan zeker dat dit precies is wat je wilt. Een dergelijke gietvloer zal een hele nieuwe sfeer je huis inademen.

   

  Een nieuw huis

  Maar waar het uiteindelijk op neer komt is dat je huis op een nieuwe manier op zal leven. Dat het zal veranderen tot een kunstzinnig maar modern en ruw huis. Iets waar je veel mee kan ten opzichte van interieur. Je hoeft je niet druk te maken over eventueel gekke kleuren, want veel is te combineren met een gietvloer die cementgebonden is. Daar kun je van uit gaan. Dus als jij klaar bent voor een nieuwe stijl, ga dan voor de gietvloer.