Huis kopen aan de Costa del Sol

 • admin
 • 17/11/2015
 • Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken als het gaat om het kopen van een tweede woning (vooral in het buitenland) maar er zijn een aantal steden in Spanje die het echt de moeite waard maken om het kopen van een vakantiewoning te overwegen. Als u op zoek bent naar het Spaanse leven, gezelligheid, zon, zee en strand dan moet u een huis kopen aan de Costa del Sol eens overwegen.

  Ontdek de costa del sol

  Estepona is een gezellige stad gelegen in de Spaanse provincie Málaga, in de regio Andalusië. Estepona telt ongeveer 66.000 inwoners wat het niet te druk maakt en waardoor een huis kopen in Estepona aan de Costa del Sol een interessante investering kan zijn. In de omgeving van Estepona vindt u maar liefst 17 stranden waar altijd wel wat te doen is.

  Het is belangrijk om voor dat u aan uw avontuur begint online eens het een en ander op te zoeken over de omgeving en eventueel wat foto’s te bekijken. Zorg er ook voor dat u tijdens het proces van een huis kopen in Estepona aan de Costa del Sol iemand in de arm neemt die u vertrouwt en die u kan begeleiden met bijvoorbeeld het tolken bij de notaris of bij het uitzoeken van een aantal zaken.

  Ga bijvoorbeeld samen na of er geen achterstallige rekeningen zijn of kosten aan het huis die nog moeten worden voldaan en verreken dit op het moment dat u bij de notaris zit met de verkopende partij.

  In de omgeving vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf in Spanje. De stad Estepona heeft ook een jachthaven met 443 ligplaatsen. De jachthaven ligt aan de uiterste westkant van het stadscentrum waar ook voldoende gezellige barretjes en restaurants zijn om volop van het uitzicht van de haven te kunnen genieten.

  Een prachtige omgeving

  Eenmaal per week op zondag is er een markt waar u uw ogen kunt uitkijken en waar u allerlei Spaanse heerlijkheden kunt proeven. Onlangs is de wandelboulevard van Estepona gerenoveerd, waardoor u enkele kilometers langs het zandstrand kunt lopen. Niet ver van de boulevard ligt het oude stadscentrum met smalle straatjes en pleintjes waar u kunt winkelen en eens een goede indruk krijgt van het goede Spaanse leven.

  Deze regio is perfect voor het kopen van een tweede woning en op de site kunt u onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn van een huis kopen in Estepona aan de Costa del Sol. Kiest u voor een stadsappartement of voor een luxe vrijstaande woning de keuze is aan u. Bekijk snel de site van Huisaandecosta.nl of Besteprijsmakelaars.nl en misschien geniet u binnenkort al van uw eigen woning in Spanje.