Sportieve werkschoenen

 • admin
 • 18/01/2016
 • Werkschoenen staan bekend om het lompe en grove uiterlijk, maar dat is tegenwoordig verleden tijd met sportieve veiligheidsschoenen.  Waar men vroeger genoegen nam met de toch wel lompe werkschoenen, wil men nu goed voor de dag komen. Sportieve werkschoenen hebben het uiterlijk van een gewone sneaker, maar voldoen wel aan veiligheidsklasse.

  De voordelen van sportwerkschoenen

  Naast het uiterlijk van sportwerkschoenen, verschilt het materiaal ook met ‘gewone’ werkschoenen. Sportieve veiligheidsschoenen zijn gemaakt van lichte materialen, zoals composiet en kevlar in plaats van staal. Het voordeel hiervan is dat de sportieve werkschoenen licht zijn en de materialen zorgen ervoor dat u minder snel last krijgt van pijnlijke voeten.

  Puma werkschoenen

  Een merk dat goed heeft ingespeeld op de vraag naar veiligheidssneakers, is Puma. Het kan ook niet anders dat dit sportmerk, juist sportieve werkschoenen maakt. Puma onderscheidt zich door de verschillende innovaties in zijn werkschoenen. Zo zijn er diverse specialistische loopzolen, zoals de speciale running zool. Deze zorgt voor extra comfort op het moment dat je veel moet lopen en staan.

  Redbrick werkschoenen

  Ook het merk Redbrick heeft werk gemaakt van de veiligheidssneakers en het uiterlijk zo gemaakt dat je blij wordt om deze schoenen te dragen. De werkschoenen zitten lekker omdat ze licht zijn en daarnaast zien ze er super leuk uit. Naast het sportieve uiterlijk zijn de Redbrick werkschoenen ook zeer veilig en voldoen ze aan alle eisen van de Europese normering (En 20345).

  Andere merken met sportwerkschoenen

  Ook andere bekende werkschoenenmerken Emma, Sixton en Safety Jogger hebben veiligheidssportschoenen in hun assortiment. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er sportieve varianten verkrijgbaar. De werksneakers zijn er in verschillende veiligheids- en prijsklassen en daarom zit er voor iedereen een geschikte sneaker bij. Je kunt kiezen voor een rustige zwarte sneaker, maar je kunt ook kiezen voor een vrolijke kleur.