Zorg dat uw daklekkage snel opgelost wordt!

 • admin
 • 20/09/2018
 • Heeft u wel eens te maken gehad met een daklekkage? Zorg dan voor een snelle oplossing. De schade kan flink oplopen als nu niet op tijd ingrijpt. Bij dakwerkendirect brengen wij u in contact met een erkend dakdekkersbedrijf die meteen voor u in actie komt.

  Laat bij een daklekkage meteen een dakinspectie uitvoeren

  Bij de eerste signalen van een daklekkage, is het verstandig meteen bij ons aan de bel te trekken. Ziet u gele plekken of het plafond of voelt de ruimte vochtig aan, dan is dat het juiste moment contact op te nemen. Wij zoeken voor u de dichtstbijzijnde dakwerkspecialisten. Aan de hand van verschillende offertes, kunt u zelf de voorkeur aangeven met welk bedrijf u een afspraak wilt maken. Nadat er bij u een specialist is langs geweest om de daklekkage te beoordelen, kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. U doet er goed aan dit te laten doen, omdat er mogelijk op meerdere plaatsen van het dak problemen kunnen zijn. De dakdekker kan dit dan meteen verhelpen. Naderhand maakt de deskundige voor u het kostenplaatje op. Dit is sterk afhankelijk van de schade, en hoe snel het probleem opgelost kan worden.

  Ook een dakgoot heeft onderhoud nodig

  Een goed afvoer van het regenwater is een belangrijke functie van een dakgoot. Het is belangrijk regelmatig te laten controleren, of hij daar nog aan voldoet. Door extreem weer zoals een flinke regenbui of storm, kan een dakgoot beschadigd raken. Ook de regenpijp kan een verstopping geven. Bij dakwerkendirect kunt u terecht voor een reparatie aan uw dakgoot. Wij hebben diverse materiaalsoorten zoals PVC, Zink en RVS. Ook heeft u de mogelijkheid een compleet nieuwe dakgoot aan te schaffen. Wij kunnen nog veel meer andere materiaalsoorten leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij vertellen u er graag meer over.